Трековий атракціон для дітей Екстремальна подорож

Характеристики трекового атракціону для дітей Екстремальна подорож

Розмір атракціону: 21700х15000х3600 мм
Довжина траєкторії: 95 м
Максимальна швидкість: 22 км / год
Кількість посадочних місць: 8
Електрична напруга: 380 В
Потужність: 5 кВт

Трековий атракціон для дітей Екстремальна подорож – захоплююче екстремальну подорож в кабінках, які кружляють і рухаються по заданій траєкторії. Подорож в вагончику такого дитячого поїзда залишить веселі і незабутні враження.

Відео трекового атракціону для дітей Екстремальна подорож

Також пропонуємо Вашій увазі інші види трекових атракціонів:

Купити трековий атракціон в Україні

У парках і розважальних центрах можна зустріти трекові атракціони для дітей і дорослих. Принцип роботи трекого атракціону полягає в тому, що яскраві тематичні кабінки на 2-10 місць, зроблені найчастіше у вигляді тварин, автомобілів та інших тварин або транспортних засобів, рухаються по спеціальному треку. Такі атракціони призначені для дітей різних вікових груп. Трекові атракціони передбачають звукові і світлові ефекти, що підвищує інтерес до них з боку відвідувачів.

Щоб організувати прибутковий бізнес досить купити трекові атракціони на 3-50 місць і розмістити їх в місцях з підвищеною прохідністю дітей з батьками. Великі розміри конструкцій вимагають розташовувати дане розважальне обладнання на досить великому просторі. Зателефонувавши менеджеру компанії Kidsgame, Ви можете купити трековий атракціон на 10-50 місць за вигідною ціною. Наше дитяче розважальне обладнання відповідає нормам безпеки, сертифікована відповідно до вимог законодавства. У проектуванні атракціонів конструктори постаралися передбачити всі деталі для зручності гравця. Надійна механіка гарантує безперебійну роботу трекового атракціону протягом довгого періоду експлуатації.

Это сайт использует куки