Віртуальна реальність

Атракціон віртуальної реальності VR Super Time Machine

Характеристики атракціону Віртуальна реальність VR Super Time Machine

  • Розмір атракціону: 258*203*264 см
  • Кількість гравців: 1
  • Кількість інтерактивних ігор: 15
  • Максимальна вага: 150 кг
  • Потужність атракціону: 4 кВт
  • Електрична напруга: 220 В
  • Вага розважального обладнання: 415 кг

Переваги атракціону Віртуальна реальність VR Super Time Machine

Захоплюючий атракціон нового покоління Віртуальна реальність VR Super Time Machine створює відчуття повного занурення та почуття фізичної реальності за допомогою візуальних та фізичних спецефектів. Відеосимулятор VR Super Time Machine дозволяє гравцеві керувати віртуальною реальністю за допомогою пристроїв, що імітують справжні.

Атракціон віртуальної реальності VR Super Time Machine – готовий ігровий VR стенд, який можна встановити у вибране місце для ведення бізнесу. У комплект поставки атракціону входить все необхідне обладнання для старту проекту – від VR шолома до програмного забезпечення та ліцензійних ігор.

Атракціон VR Super Time Machine – це надійний VR набір із перевіреного та сучасного обладнання, який здивує неймовірною якістю графіки та відмінно вибудуваною імітацією ігрового процесу. Атракціон Віртуальна реальність VR Super Time Machine завжди займає особливе місце серед атракціонів у розважальних центрах та дитячих ігрових комплексах.

Фотогалерея атракціону Віртуальна реальність VR Super Time Machine

Відео атракціону Віртуальна реальність VR Super Time Machine

Замовити атракціони віртуальної реальності в Україні

У парках, торгових і розважальних центрах, кінотеатрах, кафе можна зустріти сучасні дитячі атракціони Віртуальна реальність, які завжди привертають величезну увагу відвідувачів і викликають непідробний інтерес. Атракціон віртуальної реальності являє собою інноваційний атракціон в розважальному сегменті віртуальної реальності, який призначений як для дітей, так і для дорослих. Відмінними рисами будь-якого атракціону VR є швидка та зручна система фіксування клієнта, футуристичний дизайн атракціону. Атракціони віртуальної реальності VR викликають незабутні емоції і відчуття від занурення у віртуальну реальність!

Щоб організувати прибутковий бізнес досить купити атракціони віртуальної реальності VR і розмістити їх в місцях з підвищеною прохідністю дітей з батьками. Невеликі розміри конструкцій дозволяють розташовувати їх в дуже обмеженому просторі, а також переміщати. Зателефонувавши менеджеру компанії Kidsgame, Ви можете купити атракціон віртуальної реальності VR за самою вигідною ціною і отримати повну консультацію по установці і експлуатації розважального обладнання. Наше дитяче розважальне обладнання відповідає нормам безпеки та сертифіковане відповідно до вимог законодавства. У проектуванні атракціонів конструктори постаралися передбачити всі деталі для зручності гравця. Надійна механіка гарантує безперебійну роботу атракціону VR протягом довгого періоду експлуатації.

Купити атракціон віртуальної реальності на замовлення з доставкою по Україні:

This post was last modified on 14.10.2023 11:02

Это сайт использует куки