Віртуальна реальність

Атракціон віртуальної реальності VR Starship (6 місць)

Характеристики атракціону Віртуальна реальність VR Starship

Серія VR: Interactive
Окуляри: VR з 2560 * 1440P
Розмір атракціону: 3.44 * 3.23 * 3.1 м
Кількість посадочних місць: 6
Максимальна вага: 1000 кг
Кількість відеоігор: 140 HD VR
Потужність атракціону: 9,5 кВт
Необхідна площа: 4.0 * 4.0 * 2.5 м
Вага розважального обладнання: 880 кг
Спеціальні ефекти: бризки води, вітер, вібрація

Переваги атракціону Віртуальна реальність VR Starship

Захоплюючий атракціон нового покоління Віртуальна реальність VR Starship створює відчуття повного занурення і почуття фізичної реальності за допомогою візуальних і фізичних спецефектів. Відеосимулятор VR Starship дозволяє гравцеві управляти віртуальною реальністю за допомогою пристроїв, які імітують справжні.

Атракціон віртуальної реальності VR Starship – готовий ігровий VR стенд, який можна встановити в обране місце для ведення бізнесу. У комплект поставки атракціону входить все необхідне обладнання для старту проекту – від VR шолома, до програмного забезпечення та ліцензійних ігор.

Атракціон VR Starship – це надійний VR набір з перевіреного і сучасного обладнання, який здивує неймовірною якістю графіки і відмінно вибудуваної імітацією ігрового процесу. Атракціон Віртуальна реальність VR Starship завжди займає особливе місце серед атракціонів в розважальних центрах і дитячих ігрових комплексах.

Купити атракціон віртуальної реальності VR Starship можна під замовлення з доставкою по Україні.

Фотогалерея атракціону Віртуальна реальність VR Starship

Відео атракціону Віртуальна реальність VR Starship

Замовити атракціони віртуальної реальності в Україні

У парках, торгових і розважальних центрах, кінотеатрах, кафе можна зустріти сучасні дитячі атракціони Віртуальна реальність, які завжди привертають величезну увагу відвідувачів і викликають непідробний інтерес. Атракціон віртуальної реальності являє собою інноваційний атракціон в розважальному сегменті віртуальної реальності, який призначений як для дітей, так і для дорослих. Відмінними рисами будь-якого атракціону VR є швидка та зручна система фіксування клієнта, футуристичний дизайн атракціону. Атракціони віртуальної реальності VR викликають незабутні емоції і відчуття від занурення у віртуальну реальність!

Щоб організувати прибутковий бізнес досить купити атракціони віртуальної реальності VR і розмістити їх в місцях з підвищеною прохідністю дітей з батьками. Невеликі розміри конструкцій дозволяють розташовувати їх в дуже обмеженому просторі, а також переміщати. Зателефонувавши менеджеру компанії Kidsgame, Ви можете купити атракціон віртуальної реальності VR за самою вигідною ціною і отримати повну консультацію по установці і експлуатації розважального обладнання. Наше дитяче розважальне обладнання відповідає нормам безпеки та сертифіковане відповідно до вимог законодавства. У проектуванні атракціонів конструктори постаралися передбачити всі деталі для зручності гравця. Надійна механіка гарантує безперебійну роботу атракціону VR протягом довгого періоду експлуатації.

Купити атракціон віртуальної реальності на замовлення з доставкою по Україні:

This post was last modified on 20.01.2023 14:49

Это сайт использует куки