Атракціон дитяча качалка Маквін

Характеристики атракціону дитяча гойдалка Маквін

  • Розмір атракціону: 1900х1000х1100 мм
    Електрична напруга: 220 В
    Вага розважального обладнання: 120 кг

Атракціон дитяча качалка Маквін виконана у вигляді червоного гоночного авто – героя мультика.

За допомогою електромотора дитячі гойдалки рухаються вправо і вліво, вперед і назад. Після опускання жетона в жетоноприймач включається механізм руху, а також світлове та музичне супроводження. Розважальний дитячий атракціон – дитяча гойдалка Маквін призначений для дітей від 1 року. Дитячі гойдалки використовуються як усередині приміщень, так і зовні. Час катання на дитячих гойдалках регулюється від 1 до 5 хвилин, а музичний плеєр дає можливість записати улюблені мелодії.

Зображення атракціону дитяча гойдалка Маквін

Відео атракціону дитяча гойдалка Маквін

Купити атракціони електромеханічні дитячі качалки в Україні

Електромеханічна качалка - це дуже вигідний дитячий атракціон, який зазвичай може бути виконаний у вигляді чого завгодно: поні, тигра, автомобіля, гвинтового літака, зорельота, мотоцикла, персонажа популярного мультфільму чи казки. Атракціон-качалка працює по елементарному принципу гойдалки, здійснюючи поступальні рухи вгору і вниз.

Електромеханічна качалка оснащується монетоприемником і не вимагає додаткового обслуговування і втручання оператора. Для того, щоб атракціон запрацював, необхідно опустити в жетоноприймач заздалегідь придбаний жетончик. Електромеханічні гойдалки також оснащені музичним супроводом і ілюмінацією. Багато моделей таких атракціонів для дітей дозволяють закачувати власні композиції в вбудований програвач за допомогою карти пам'яті. Серед електромеханічних качалок існують моделі атракціонів для дітей з екраном або без. Сучасні гойдалки з екраном - так звані відео-качалка з кермом або штурвалом - дозволяють не просто погойдатися, а й зіграти в відео-гру, наприклад, взяти участь в морському бою або в запаморочливій гонці на мотоциклах.

Зателефонувавши менеджеру компанії Kidsgame, Ви можете купити атракціони електромеханічні дитячі качалки за самими вигідними цінами і отримати повну консультацію по установці і експлуатації атракціонів. Наше дитяче розважальне обладнання відповідає нормам безпеки і сертифіковане у відповідності до вимог законодавства України. Також ви можете бути впевненими, що у проектуванні атракціонів конструктори передбачили всі деталі для зручності і комфорту малюків - надійна механіка гарантує безперебійну роботу атракціону качалка протягом довгого періоду експлуатації.

Після придбання і установки електромеханічної гойдалки можна не хвилюватися про безпеку - захист дітей на атракціоні забезпечують спеціальні утримуючі ремені і ергономічні ручки-тримачі, завдяки яким навіть сама непосидюча дитина не випаде з гойдалки. Таким чином вартість електромеханічних качалок різниться в залежності від можливостей і комплектації: преміум-качалки, міні або максі качалки, динозаври-качалки, сучасні інтерактивні відео-качалки.

Дитячі атракціони гойдалки найкраще встановлювати в місцях з великим потоком людей: сімейні кафе, парки, поліклініки, цирки, театри, лунапарки, пляжі, розважальні ігрові центри та інші громадські місця. Втім, дана категорія атракціонів для малюків досить мобільна, що дозволяє швидко переміщати електромеханічні дитячі гойдалки з одного місця в інше без проблем.

Это сайт использует куки