Дитяча карусель на 12 місць Весела карусель

Характеристики атракціону дитяча карусель на 12 місць Весела карусель

Розмір атракціону: 6200х3200 мм
Розмір атракціону з куполом: 6200х4500 мм
Кількість посадочних місць: 12
Електрична напруга: 220 В
Потужність: 4 кВт
Вага розважального обладнання: 2000 кг

Можливі два варіанти виконання атракціону Весела карусель – для закритих приміщень і для використання на вулиці (парки атракціонів). У комплект обох варіантів входить огорожу з нержавіючої сталі.
Дитяча карусель на 12 місць Весела карусель є атракціон з фігурками іграшкових конячок, які встановлені на обертається круглої платформі. Весела карусель на 12 місць збере навколо себе всіх відвідувачів парку. Цей атракціон потрібно тільки побачити – незабутнє видовище для батьків 12 щасливих малюків.

Фотогалерея атракціону для дітей - карусель на 12 місць Весела карусель

Відео атракціону для дітей - карусель на 12 місць Весела карусель

Купити атракціон каруселі в Україні

У розважальних парках, торгових та ігрових центрах, лунапарк і міських ярмарках можна зустріти різні види атракціонів Дитячі Каруселі. Атракціон Каруселі - це яскраве і барвисте розважальне обладнання для дітей, що приносять радість і позитивні емоції, а також піднімає рівень адреналіну у дорослих відвідувачів. Такі атракціони призначені як для маленьких дітей і підлітків, так і для їх батьків. Принцип роботи каруселей відрізняється в залежності від категорії каруселей. В паркових електричних каруселях фігурки з місцями для дітей рухаються по колу на міцній платформі, в ланцюгових каруселях кабінки підвішені на ланцюгах і рухаються по колу навколо стовпа. В каруселях для дітей типу Колесо огляду кабінки рухаються вздовж вертикальної осі, а в каруселях типу Американські гірки та Каруселі типу Вежа кабінки рухаються по горизонтально або вертикальном прокладеним рейках. Всі дитячі атракціони Каруселі передбачають звукові і світлові ефекти, що підвищує інтерес до них з боку відвідувачів. Дитяче розважальне обладнання Атракцион Каруселі пропонуються в комплекті з огорожею або без нього в залежності від комплектації.

Для організації прибуткового бізнесу досить купити атракціони Каруселі та розмістити їх в місцях з підвищеною прохідністю дітей з батьками. Дитячі атракціони Каруселі активно використовують парки розваг і атракціонів, лунапарки, дитячі розважальні центри та ігрові майданчики. Наше розважальне обладнання відповідає всім нормам безпеки, а також сертифіковане відповідно до вимог законодавства України. У проектуванні атракціонів Каруселі конструктори передбачили всі деталі для зручності відвідувачів. Надійна механіка гарантує безперебійну роботу атракціону Каруселі протягом довгого періоду експлуатації. Зазвичай атракціони Каруселі дуже швидко окупаються і ніколи не виходять з моди. Зателефонувавши менеджеру компанії Kidsgame, Ви можете купити атракціон Карусель по самій вигідній ціні. Ви можете зробити попереднє замовлення або купити Каруселі прямо зі складу в Миколаєві.

This post was last modified on 15.05.2021 11:22

Это сайт использует куки